PLM Blog

ALAPOK            I             FEJLŐDJ             I             TÖRTÉNETEK

Kedves Olvasó! 

Közel 10 évet töltöttem el a divatszakmában, mint modell, majd 2016 óta ügynökként a munkáltatói oldalt képviselem. Erre a kettős forrásból származó tudásra alapozva hoztam létre ezt a szakmai blogot. Bízom benne, hogy a téma iránt érdeklődők segítséget és hasznos iránymutatást kaphatnak. Ajánlom kezdő és haladó modelleknek, reklámszereplőknek és olyanoknak is, akiket csak érdekelnek a tapasztalataim! 


Szeretettel:

Dóri


Írj nekem!

Kérdésed van? Megosztanád velem gondolataid egy témával kapcsolatban? Beszéljük meg!

E-mail: info@primelookmodels.hu

Legfrissebb bejegyzések

Kevés olyan szakma van, ahol több lenne az átverés, "lehúzás", mint a modell/színész/művész világban. Talán azért, mert ez a világ kicsit megfoghatatlan, kicsit álom. Olykor nagyon zártnak tűnik, mégis sokan vágynak a részesei lenni. Főleg fiatal lányok, fiúk, akik sikerre vágynak. És ezt a vágyat használják ki a csalók.

A munkákra kiválasztás nem csak a retusált képek alapján történik. A natúr/polariod fotók a modellek anyagának szintén nagyon fontos részei. Ezeket nem szokás nyilvánosan mutogatni a Facebookon, inkább belső anyagokként kezeljük őket. Viszont sokkal fontosabbak, mint gondolnád. Készítsd el otthon őket!

Ismerős az érzés, amikor biztos vagy magadban, mert EZ a munka tökéletesen rád illik? Most nagyon azt érzed, hogy EZT neked kell megkapnod? Majd kapsz a casting után egy "Nem, köszi"-t. Esetleg a sokadik "Nem"-el szembesülsz? Ilyenkor felmerülhet a kérdés benned: "Mi a baj velem?" Nem vagyok elég jó? Valamit rosszul csinálok? Lehet a modell...

Ha a modellszakma iránt érdeklődsz, előbb vagy utóbb te is megismerkedsz ennek a mozaikszónak a jelentésével! Kevés olyan modell van, akinek ne ajánlottak volna TFCD együttműködést. Vajon tisztában vagy a valódi szabályaival? El tudod-e dönteni, hogy mikor érdemes, és mikor nem ilyen formában együttműködni egy projekten?