ALAPOK               I               FEJLŐDJ               I               TÖRTÉNETEK

ALAPOK

Kezdjük az alapokkal! Ebben a kategóriában olyan bejegyzéseket találsz, amik a  kezdőknek nyújthatnak segítséget!


Kevés olyan szakma van, ahol több lenne az átverés, "lehúzás", mint a modell/színész/művész világban. Talán azért, mert ez a világ kicsit megfoghatatlan, kicsit álom. Olykor nagyon zártnak tűnik, mégis sokan vágynak a részesei lenni. Főleg fiatal lányok, fiúk, akik sikerre vágynak. És ezt a vágyat használják ki a csalók.

A munkákra kiválasztás nem csak a retusált képek alapján történik. A natúr/polariod fotók a modellek anyagának szintén nagyon fontos részei. Ezeket nem szokás nyilvánosan mutogatni a Facebookon, inkább belső anyagokként kezeljük őket. Viszont sokkal fontosabbak, mint gondolnád. Készítsd el otthon őket!

Ha a modellszakma iránt érdeklődsz, előbb vagy utóbb te is megismerkedsz ennek a mozaikszónak a jelentésével! Kevés olyan modell van, akinek ne ajánlottak volna TFCD együttműködést. Vajon tisztában vagy a valódi szabályaival? El tudod-e dönteni, hogy mikor érdemes, és mikor nem ilyen formában együttműködni egy projekten?

Ügynökként nagyon gyakran találkozom azzal a problémával, hogy a kezdő modelleknek/szereplőknek gondot okoz, pontosan hol és hogyan kell lemérni a testméreteiket. Márpedig nagyon fontos a helyes mérés, mert ebben a szakmában olykor néhány centiméteren múlnak a dolgok. Te biztos jól mérted le eddig magad?